Multifokális lencsék

A legmodernebb és egyben legkényelmesebb megoldás a 45 év felettiek látásproblémájára a multifokális (progresszív) szemüveglencse, amellyel zavartalan látómező tárulhat elénk. Ez a multifokális lencse megszámlálhatatlanul sok fókuszponttal rendelkezik, ezért nem csak távolra és közelre, hanem bármilyen távolságra éles képet ad. A progresszív jelző a dioptria fokozatos (azaz progresszív) változására utal.

A kiszélesedett látómező autóvezetés közben is nagy könnyebbséget jelent, mert nem csak a szélvédőn túli világot, hanem a műszerfalat is kiválóan látjuk vele. Nincs többé szemüveg-zsonglőrködés, nincs képugrás, a multifokális
szemüveg stabilitást és komfortérzetet ad. A bifokális lencsével ellentétben kívülről ugyanúgy néz ki, mint egy hagyományos szemüveg, nem árulja el a korunkat. Előnye, hogy nagyon tartós, hiszen nem hánykolódik a táska
mélyén, hanem egész nap, bármilyen élethelyzetben viselhetjük.

A multifokális szemüveglencsék viseléséhez hozzá kell szoknunk, meg kell tanulnunk a használatukhoz szükséges fej- és szemmozgást. Az esetlegesen előforduló rövid ideig tartó szokatlan érzést azonban megéri elviselni, hiszen később meghozza gyümölcsét, a multifokális lencse által nyújtott előnyök bőven kárpótolnak érte.

A multifokális lencsék legújabb generációjának kiváló példája a Hoyalux iD, melyet a viselők igényei alapján alakítottak ki, úgy hogy kövesse a szem természetes viselkedését. A Hoyalux iD kiegyensúlyozott látást biztosít minden irányba és távolságra. Függetlenül attól, hogy milyen erősségű korrekcióra van szükség, a Hoya modern multifokális lencséi éles látást biztosítnak.

Győződj meg erről a saját szemeddel!

Nem hordtál még multifokális szemüveget,
de szeretnéd kipróbálni?

Üzleteinkben naponta sokszor felmerül, hogy egy vásárló – aki külön visel szemüveget olvasáshoz, egy másik szemüveget pedig tv nézéshez – szeretné ha szemüvegeit nem kellene folyton cserélgetni és egyetlen szemüveggel élesen látna messzire és közelre egyaránt. Ugyanakkor nem szeretne 150-200 ezer forintot kifizetni egy új progresszív szemüvegre addig, amíg nem biztos, hogy számára is beválik és megszokható a progresszív lencse.

Ha ismerős a probléma, akkor progresszív lencse kipróbálási ajánlatunk pont Neked szól!

Kidolgoztunk egy egyedülálló ajánlatot kizárólag azon vásárlók számára, akiknek még nem volt progresszív (multifokális) szemüvege, de szeretnék kipróbálni. Jó minőségű, Hoya gyártmányú progresszív lencse az eredeti ár töredékéért, csak 15.500 Ft/db, komplett szemüveg progresszív lencsével csak 37.900 Ft.

És ez még nem minden! Ajánlatunkhoz megszokási garanciát adunk, vagyis ha nem éreznéd komfortosnak a progresszív szemüveget, úgy 1 hónapon belül díjmentesen adunk Neked 2 pár egyfókuszú lencsét a közeli és távoli dioptria szerint!

Használd ki ezt az egyedülálló lehetőséget és keresd fel üzleteinket!