Kékfény szűrő réteg

Az okostelefonok, táblagépek, számítógépek és televíziók mindennapi életünk elengedhetetlen részévé váltak. Azonban az állandó készülékhasználatnak hátrányai is vannak.

monitoros lencsék

Egy kutatás kimutatta, hogy a szemüvegviselők 83%-a tapasztal valamilyen jellegű diszkomfortérzetet a digitális eszközök használata közben vagy közvetlenül azt követően. Ez lehet a szem megerőltetése, szemfáradtság vagy akár álmatlanság is. A kékfény szűrő réteg segít kiküszöbölni ezeket a hatásokat: jelentősen csökkenti a szemünkbe jutó kék fény mennyiségét, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemirritáció kialakulását. Ez az ideális megoldás azon szemüvegviselők számára, akik napjaik nagy részét digitális képernyők előtt töltik, ideértve a diákokat, az irodai dolgozókat és a gyermekeket. Amellett, hogy megelőzik a szem megerőltetését, ezek a szemüveglencsék nyugodtabb, kontrasztosabb látást is biztosítanak.

Tükröződés csökkentő réteg

Zsír, por, véletlen karcolások és változó időjárási viszonyok – szemüveglencséinknek sok külső hatásnak kell ellenállniuk. Emellett, a tükröződések is zavaróak lehetnek. A Hoya innovatív és rendkívül tartós tükröződéscsökkentő felületkezelése nyugodt, tiszta látást és elegáns megjelenést biztosít viselőjének, miközben meghosszabbítja a lencse élettartamát is.

A lencsék tartóssága erősen függ a felületkezelésük minőségétől.

A magas minőségű felületkezelés a következő előnyöket nyújtja:

Meghosszabbítja a lencsék élettartamát
Nyugodt, természetes látás a tükröződéscsökkentő hatásnak köszönhetően
Védelem a karcolásokkal szemben
Vízlepergető, szennyeződés- és portaszító hatásának köszönhetően könnyen tisztítható