2Szemüveglencsék: Anna Optika Budapest - Szemüveg, Kontaktlencse, Szemvizsgálat

Szemüvegkeret
Szemüveg lencse
Szemvizsgálat
Akciók
Elérhetőségeink
Szakértelem
Óriási választék
Kedvező ajánlatok
Annaoptika. hu

hoya

essilorzeisstransitions


Hoyalux id mystyle v+

Email*
Email újra*
Név*
Anna Optika
Szemüveglencsék
"Az egész család Anna Optika rajongó, itt csináltatjuk az összes szemüveget. Köszönjük a precíz munkát, az Önök munkájában még nem csalódtunk!"

S. Gábor
Budapest
A hazánkban forgalomban lévő három nagy lencsegyártó cég teljes kínálatát forgalmazzuk. A Hoya, Essilor és Zeiss cégek széles szemüveglencse kínálata mindenki számára tökéletes és személyreszabott látásélményt biztosít. Forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz, akik segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb lencsetípust és felületkezelést annak érdekében, hogy hosszú ideig elégedetten viselje az általunk készített szemüveget!

A hagyományos egyfókuszú lencsék mellett, mellyel csak közelre illetve csak távolra használható szemüveg készíthető, megtalálhatók a különféle típusú bifokális (kétfókuszú) lencsék, melyek két különböző dioptriájú részből állnak. A két rész éles határolóvonallal van elválasztva egymástól, így egy szemüveggel megoldható az olvasás és a távolba látás is.

A korszerűbb multifokális (progresszív) lencséknek köszönhetően minden távolságra egyforma éleslátást biztosító szemüvegek készíthetők. A multifokális lencse felső részén helyezkedik el a távoli, alsó részén az olvasó dioptria, a két rész között pedig folyamatos az átmenet. Ma már a multifokális lencséknek is számtalan típusa létezik, üzleteinkben egy rövid beszélgetés alkalmával felmérjük igényeit és élethelyzetét, majd ezután pontos felvilágosítást adunk az egyes lencsék előnyeiről, hátrányairól és javaslatot teszünk, hogy melyik az Önnek legmegfelelőbb típus.

Felületkezelések:

A csillogó szemüveglencse, melyen a fény tükröződik, nem csak esztétikai hátrány ami nehezíti a szemkontaktust, hanem fárasztja a szemet, nehezíti a számítógépes munkát illetve a vezetést. A tükröződésmentesítő (antireflex) réteggel ellátott lencse fényáteresztő képessége nagyobb, tisztább, komfortosabb, élesebb látást biztosít viselőjének.

Felületkeményítéssel többszörösére növelhető a műanyag lencse karcolás elleni védelme, így jelentősen növelhető a lencse élettartalma. A káros UV sugárzás kiszűrésére minden szemüveghez speciális színtelen UV-szűrő réteget javaslunk.

A könnyebb tisztíthatóság érdekében ma már nagyon jó por és párataszító, vízlepergető bevonatok közül is lehet választani.


Hoya

Anna Optika - Pannónia       1136 Budapest, Pannónia u. 48.     Tel:329-4058
Anna Optika - Pozsonyi         1137 Budapest, Pozsonyi út 1.        Tel: 270-3804
Üzleteink:
NYITVA:
Hétfő - Péntek: 10-18-ig

ÜZLETEINK TÉRKÉPEN ITT!
Szemüveg és Kontaktlencse Szalon
Szeretne elsőként értesülni akcióinkról?
Vegye igénybe egyedi ajánlatainkat,
kedvezményeinket! Iratkozzon fel most!
div>